Recenze na obouvací lžíce
Obouvací lžíce podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Obouvací lžíce podle nejoblíbenějších výrobců.
NEPOCHOPILA
Až tomu přijdu na kloub, až to pochopím, tak se ozvu Asi mám na stará kolena dlouhé vedení
Skvělé lžice na boty
Funguje tak jak ma, nemam vic co dodat, jsem spokojena. Plast drzi, to je dulezite. Nevim co bych vic k tomuto produktu dodal
Přesně splňuje k čemu je určen. Maximální spokojenost. Patří k těm dražším na trhu.
Snad plast nějakou dobu vydrží.....Nazouvák je ok, pro důchodce, který se neohne dostatečně tak, aby si navlékl ponožku přes špičku nohy, momentálně velká pomoc a úspora energie. Tyč případně na zouvání ponožky hodnotí trošku méně kladně...možná časem to půjde lépe.
Pohodlné nasouvani ponožek, jen by jste měli doložit vhodný text postupu manipulace, podle obrázku na to přišel až vnuk.
Super
Používám ji už delší dobu,mám velmi s ní dobré zkušenosti.
Koupil jsem je proto jako dárek pro známé.
Dobrá komunikace zboží splnilo očekávání manžel je spokojený pohodlné nazouvani ponožek .
Super pomocník při snížené hybnosti. Vřele doporučuji.
PRO TY, KTEŘÍ SE NEMOHOU OHNOUT JE TO IDEÁLNÍ POMOCNÍK , MÁM JEDEN DOMA A DRUHÝ V PRÁCI.
Skvělá a krásně zpracovaná.
Funguje tak, jak má a to i při navlékání zdravotních podkolenek.
zkouším je a uvidím
Zatím zcela nevím ,lžíce na obouváni bot-někdo psal recenzi na tento produkt z rohoviny ,že se brzy zlomila…..mě se zda pevná a tvrdá -uvidíme
Zobrazuji 141 - 160 ze 438 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...22 Další »